Werk etc.
Door: Bram
Blijf op de hoogte en volg Bram
10 Juni 2009 | Israel, Jeruzalem
Laters,
Bram
10 Juni 2009 - 15:39
Rinth:
Dag Bram,
Klinkt allemaal bruisend. Hopelijk gaat alles goed met je. Hier wel in ieder geval: het is mooi weer, iedereen doet z'n ding (net als ik). Het is Waldrock vrijdag.
Heb een fijne zomer
Wat is een absorption center? Klinkt niet gezond. -
10 Juni 2009 - 15:48
Menno:
Hey Bram,
Leuk wat van je te horen! Leuk dat het goed gaat. Stel je het nog een jaartje uit om toelating te doen?
Je neef Men -
10 Juni 2009 - 16:49
Mama:
Hoi Bram,
wat een briljant idee om je weblog weer eens te benutten....ik zie dat ik niet de enige ben die er zo over denkt!
Hoop nog vaak zo op de hoogte gehouden te worden!
Liefs,
mama -
10 Juni 2009 - 16:53
Bram:
Absorption Center is een plek voor nieuwe emigranten. Ik ga dan naar een speciale voor jonge academici, het is niet ideaal maar wel goedkoop. Dus totdat ik iets beters vind denk ik dat ik dat maar doe. -
11 Juni 2009 - 14:36
Karien:
Hoi Bram, Leuk weer iets van je te lezen. Ik had al het idee dat je iedereen vergeten was. groetjes van iedereen hier. Karien -
15 Juni 2009 - 08:58
Papa:
Hoi Bram.
Fijn weer wat op je blog te zien.
Hoop dat je snel wat vind.
Succes. -
17 Juni 2009 - 19:56
Opa:
Hallo Bram Fijn dat het in het Nederlands is, kunnen wij het tenminste ook lezen. Wij hebben net zoals jij ook niet veel nieuws.wensen jou heel veel succes en groeten Opa en Oma. -
29 Juni 2009 - 22:24
Keren:
Hey,
I have no idea where i've got, but it looks like some Dutch LiveJournal... and i found a place for a comment. :) Now i feel awfully inadequate... But i'll leave it here anyway.